Windows 10 X64 22H2 19045.2546 Pro Activator en-US LATEST 2023 Torrent Indir

Windows 10, Microsoft tarafından Windows NT işletim sistemleri ailesinin bir parçası olarak üretilen kişisel bilgisayarlar için bir dizi işletim sistemidir. Windows’un halefidir ve 15 Temmuz 2015’te üretime ve 29 Temmuz 2015’te perakende satış için piyasaya sürülmüştür. Windows 10, kullanıcılara hiçbir ek ücret ödemeden sunulan yeni sürümler alır. Kurumsal ortamlardaki cihazlar, bu güncellemeleri daha yavaş alabilir veya on yıllık uzatılmış ömürleri boyunca yalnızca kritik güncellemeleri (güvenlik yamaları gibi) alan uzun vadeli destek aşamalarını kullanabilir.

Windows 10’un göze çarpan özelliklerinden biri, ilk olarak Windows 8’de tanıtılan Metro tarzı bir uygulama uzantısı olan Universal Apps desteğidir. akıllı telefonlar, gömülü sistemler, Xbox One, Surface Hub ve Mixed Reality. Windows kullanıcı arabirimi, özellikle 2’si 1 arada aygıtlar olmak üzere mevcut giriş aygıtlarına dayalı olarak fare odaklı bir arabirim ile dokunmatik olarak optimize edilmiş bir arabirim arasındaki geçişleri destekleyecek şekilde değiştirildi.Her iki arabirimde de geleneksel Windows 7’den öğeler içeren güncellenmiş bir Başlat menüsü bulunur. Döşemeli Windows 8 Başlat menüsü. Windows 10 ayrıca Microsoft Edge web tarayıcısı, bir sanal masaüstü sistemi, görev görünümü, pencere ve masaüstü yönetimi, yüz ve parmak izi oturum açma desteği, kurumsal ortamlar için yeni güvenlik özellikleri ve DirectX’i sunar.

Ne var ne yok:

Diller: Arapça, İngilizce, Almanca, Yunanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Felemenkçe, Portekizce-Portekizce, Brezilya Portekizcesi, Türkçe.

Sistem gereksinimleri:

– İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha yüksek.

– RAM: 1 gigabayt (GB).

– Boş sabit disk alanı: 16 gigabayt (GB).

– Grafik kartı: Microsoft DirectX 9 veya üstü grafik kartı.

– Bazı özellikleri kullanmak için ek gereksinimler.

– Dokunma işlevi, çoklu dokunma özellikli bir tablet veya monitör gerektirir.

– Uygulamaları indirmek ve çalıştırmak üzere Windows Mağazası’na erişmek için etkin bir internet bağlantınızın ve en az 1024 768 piksel ekran çözünürlüğünün olması gerekir.

Kurulum yöntemi:

* Rufus ile önyüklenebilir bir USB çubuğu oluşturun (şiddetle tavsiye edilir) ve çalıştırın!

Windows 10 X64 22H2 19045.2546 Pro Activator en-US LATEST 2023

Check Also

Connect with Best Ukrainian Girls Designed for Marriage

By the way through which, native women are friendly and open to communication, therefore don’t …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *